Tini je pobednica poslednje nedeljne top liste na Famozi – Uskoro kreće glasanje za hit godine!

Tini je pobednica poslednje nedeljne top liste na Famozi -Uskoro kreće glasanje za hit godine!

Martina Stoessel ima iza sebe još jednu nedelju u kojoj je “Quiero Volver” dominirao na našoj top listi, ujedno i poslednjoj u ovoj kalendarskoj godini. Ovo je bio šesti trijumf za ovaj singl koji se uz sve druge pesme koje su pobeđivale ove godine, direktno plasirao u finale!

U finalu će još biti još samo par pesama Tini i Marcusa i Martinusa, ali samo one koje su se pojavile tokom 2018. godine. To znači da u finale ne ide “One Flight Away” koji je objavljen još 2017. godine. Pre finala, održaćemo i tradicionalne kvalifikacije na kojima će se naći do 30 pesama. U pitanju će biti numere kojima je malo falilo da dođu do vrha Famoza liste, ili koje su generalno bile ogroman hit u svetu. Polovina njih sa najviše vaših glasova, biće u finalu.

Do tad, lista ide na malu pauzu, jer je još u toku Famoza Fandom Awards, tako ad očekujte početak kvalifikacija tokom poslednjih dana ove godine, a svežu nedeljnu top listu negde sredinom januara!

Autor: Famoza.net

Foto: Universal

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kako izgledaju novogodišnji praznici u leto? Tini je spremila novi video!

6 thoughts on “Tini je pobednica poslednje nedeljne top liste na Famozi – Uskoro kreće glasanje za hit godine!

  1. Ovo je super! Pratim ovaj sajt tek od 2018, tako da ću prvi put glasati na ovoj specijalnoj godišnjoj Famoza listi.

    1. Biće i malo globalno popularnih pesama ove godine koje po pravilu loše prođu na Famozi, ali žao nam je da ih preskočimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.