Tini je nervozna dok odgovara na pitanje ima li dečka!

Od Martine Stoessel navikli smo na dugogodišnje veze, a sad je singl od maja, odnosno od kad je raskinula sa Sebastianom Yatrom. Naravno, od tad i kreću licitacije da li se ona viđa sa nekim ili ne, ali Tini je sad razjasnila svoju trenutno situaciju.

Tini je tako povezivana sa reperom Kheom od momenta kad su njih dvoje snimili numeru “Ella Dince”, jer je taj video prilično “vruć”. Ipak, ni Tini ni Khea nisu reagovali na ovo, verovatno jer im je odgovarao ovakav dodatni vid promocije! Neki mediji su čak su iskopali i “dokaze”, poput toga da njih dvoje nose iste odevne predmete.

Ipak, sad je i Tini dodala ulje na vatru, prenosi Info Fueguina. U razgovoru za jednu radio stanicu, Tini je direktno upitana da li je zaista u vezi sa Kheom. Muzičarka i glumica delovala je pomalo nervozno, ali je ipak odgovorila, “Mnogi fantaziraju da smo mi zajedno, ali istina je da nismo. Ja sam singl i to je istina.”

Pročitajte još  Martina Stoessel o filmu "The Diary": Toliko sam im se svidela, da nisam morala ni na audicije!

Upitana i da li uopšte želi dečka u ovom momentu, Tini je rekla da ne bi imala ništa protiv. “Ja sam uvek otvorena da dajem ljubav i da je primam, ne znam… Tako je to sa mnom otkako sam bila mala. Možda mi je ipak potrebno da malo živim sama. To ne znači da nisam otvorena za veze, ali pustiću da stvari idu svojim tokom.”

Interesnantno, Tinina mama Mariana retvitovala je jednu poruku fanova u kojoj se moli da svi umetnicu ostave na miru i da više ne nagađaju da li je ona u vezi sa nekim ili ne. Naravno, nema šanse da se to desi, pa samo ostaje nada da se Tini već koliko-toliko navikla na sve. Jedina gora stvar od toga kad nije u vezi, jeste kad je u vezi, jer tek tad je na tapetu medija.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Klupko se odmotava: Tini glumi u naslednici "Violette!"

One thought on “Tini je nervozna dok odgovara na pitanje ima li dečka!

  1. Mislila sad da će veza sa Sebastiánom potrajati duže, a nadala sam se da će i zauvek 😉 Khea mi je baš antipatičan i ne ide mi iz nju, a jos je i mlađi 3 godine… Tini stvarno zaslužuje nekog ko će je voleti i podržavati, nadam se da će uskoro pronaći nekog takvog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.