Tini izbačena iz šoua zajedno sa kolegom koji ju je maltretirao!

Tini Stoessel neće biti sudija u novoj sezoni talent šoua “La Voz Argentina”, a lokalni mediji prenose kako je Tini izbačena, i to verovali ili ne, zbog kolege koji ju je maltretirao! Kako piše LM Cipolletti, njihovi izvori govore da je Tini kolateralna šteta, odnosno da je oterana kako bi se lakše sakrilo da je izbačen Axel, sudija koji ju je uznemiravao dok su radili zajedno.

U novoj sezoni šoua je nekoliko novih imena (nama je tu najpoznatija Lali Esposito), a Tini je izbačena uz Axela, Voditelj šoua “Intrusos”, Adrian Pallares kaže kako ima informacije da je Tini stradala ni kriva ni dužna. Nakon što je konstatovao da je iz šoua opravdano izbačen Axel kojeg prate optužbe za seksualno uznemiravanje, on je dodao, “A ko je još bio među sudijama i postao kolateralna šteta, kako ne bi ispalo da je samo on izbačen? Tini Stoessel. Sećate li se one epizode kad je on stavio ruku na njeno rame? Produkcija je rekla da će da promeni 50% sudija pa su izbacili Tini, da ne ispadne da više nisu hteli da rade samo sa Axelom.”

Tini o svemu nikad nije govorila, fokusirajući se na druge stvari u svom životu, a sa vedrije strane, mnogo se priča o sličnosti njenog brata i nje! Tinisti su toga odavno svesni, a sad i Gente govori o tome, nakon što je njihova foto sesija osvanula na njegovom Instagram profilu. Francisco izgleda bukvalno kao Tini kad bi bila muško!

Pročitajte još  Topsify music chart #67 - Glasajte za neograničen broj pesama svakog dana!

Sem poziranjem, Tini se i ovih dana bavi snimanjem nove muzike, pa je tom kriterijumu jedna od najvrednijih zvezda na svetu! Upravo zbog toga ona je uspela da i u vreme pandemije ne samo sačuva svoju popularnost već je i značajno uveća, makar među ljubiteljima latino zvuka. Jedva čekamo da vidimo šta je sledeće za nju!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Tini otvorila "Quiero Volver" turneju spektaklom!

One thought on “Tini izbačena iz šoua zajedno sa kolegom koji ju je maltretirao!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.