Tini ima novi singl i milione pregleda u prvom danu!

Tini je u ovom momentu izgleda najvrednja zvezda na svetu, sudeći po količini muzike koju izbacuje već godinu dana unazad. Ona se ovog puta priključila koleginicama Loli Indigo i Mariji Becerra sa kojima je uradila remiks pesme “High”, a koju u originalu izvodi baš María Becerra.

Originalna pesma je od novembra do sad sakupila blizu 50 miliona pregleda, a čini se da će ova verzija mnogo brže doći do te brojke! Za prvih 15 sati, video je već pogledalo skoro 2,5 miliona ljudi, što je i za standarde Tini već jako dobro! Kako bi pojačale promocije, sve tri devojke bile su kasno sinoć po našem vremenu napravile i svoje Instagram livove!

Kad je reč o spotu, on je prilično jednostavan, a devojke možemo videti kao defiluju u nekoliko različitih izdanja na jednostavnoj pozadini. Ova pesma je nešto drugačije od svega što Tini radi u poslednje vreme. Iako su numere radile dve Latine i jedna Španjolka, ovapesma više je u duhu r&b zvuka i da je kojim slučajem na engleskom, mogla bi bez problema da kroči na američke i britanske top liste.

María Becerra inače ima vrlo zanimljivu životnu priču, čime se bavio i magazin Clarin. Njoj je samo 20 godina, a već je prešla put od YouTube zvezde do muzičarke. Ipak, uspeh nije došao sam od sebe, jer se ona bavila pevanjem, glumom i slikanjem još od šeste godine! Maltretiranje koje je trpela u školi nateralo ju je da počne da snima za YouTube, što je koristila kao ventil, a ubrzo nakon toga, došao je uspeh! Maria je tad morala da bira između škole i karijere.

Pročitajte još  Prvi pa već jako dobar: Emilija nam šalje svoj veliki kviz o TinI!

“Iskrena da budem, novac je bio baš dobar, iako su moji roditelji vodili računa o tome pošto sam bila baš mlada. Više nisam morala da tražim novac od svojih roditelja. Teško mi je bilo da se odlučim, ali odlučila sam se za posao.” Kako ona ističe, obećala je sebi da će školu završiti, ali ne zato što misli da će joj to biti neophodno, već jer želi da takav uspeh. Ona kaže da je uživala radeći sa Tini. “Sa njom sam se super povezala. Mnogo mi je pričala o privatnom životu, karijeri i davala mi je savete.”

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tia je napravila novi kviz o Tini i nada se da će vam se ovaj mnogo više svideti!

One thought on “Tini ima novi singl i milione pregleda u prvom danu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.