Ostvarilo se: Tini i Sebastian kroz spot poručili da će raskinuti?!

Na našu žalost, jutros smo imali tu priliku da prenesemo zvanično saopštenje Tini Stoessel i Sebastiana Yatre da su odlučili da posle nešto više od godinu dana okončaju svoju ljubavnu vezu. Iako u kratkom saopštenju koje su objavili nisu naveli konkretan razlog njihovog rastanka, između kojih je jedan od njih sigurno distanca koja je prouzrokovana kako njihovim profesijama, tako i boravkom u karantinu u dve različite države. Međutim, sada nastaju i mnoge teorije da je raskid možda priča za medije u nadi da će Tini i Sebastian vrlo brzo odlučiti da pokušaju ponovo.

Ti je i jedna zanimljiva teorija koja govori upravo o njihovim duetima u nastavcima – “Cristina” i “Oye”. Ako se dobro sećate, nakon što su Sebastian i Tini svetu predstavili svoj duet “Cristina” sa romantičnim spotom, odmah je bilo primetno da između njih sve pršti od hemije i da je vrlo lako primetiti da su oni ludo zaljubljeni jedno u drugo, što su posle izvesnog vremena ozvaničili i vezom koju su potvrdili javnosti. Nakon toga, kao što su i obećali, snimili su spot i duet “Oye” kao nastavak koji je tužna balada, gde na kraju spota vidimo Tini kako je ugledala Sebastiana sa drugom devojkom i time odmah odlazi.

Neki smatraju da je ovo samo bila indirektna poruka za ono što je upravo usledilo – raskid, ali da priči nije kraj, jer su Tini i Sebastian već odavno obećali da će ovaj njihov projekat imati tri dela, a treći duet još nismo imali prilike da čujemo. Tu su i drugi projekti na kojima su oni radili kao par, pored muzike, a to je promotivna kampanja za nakit Pandora za argentinsko područje, kao i serija od deset epizoda u kojoj glume glavne uloge, a o kojoj još uvek ne znamo mnogo, jer je tek trebala da nam bude predstavljena.

Pročitajte još  Ne propustite prenos: Danas Martina Stoessel i Luis Fonsi nastupaju zajedno!

Da li će ovaj raskid poremetiti planove o saradnji na poslovnom planu, kao i da li će sve ovo dodatno odložiti datum objavljivanja trećeg albuma Martine Stoessel ostaje nam samo da čekamo da bismo videli. Treba napomenuti i da se sinoć toliko pričalo o Tini na Twitteru da je dospela i na drugo mesto u svetu na trendingu, odmah iza Evrovizije! Mi se ipak nadamo da su oboje doneli odluku zbog koje na kraju neće zažaliti, dok bi u neku ruku bilo lepo da se ispostavi da se njih dvoje ponovo vrate jedno drugom. Šta vi mislite o svim ovim teorijama i kakvo je vaše mišljenje o projektima koji treba da se dovrše, kao i o čitavoj situaciji celokupno?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Pristupačno i dostupno u martu: Tini konačno predstavila svoju modnu kolekciju! (video)

5 thoughts on “Ostvarilo se: Tini i Sebastian kroz spot poručili da će raskinuti?!

  1. Iskreno, nadam se da je ovo samo pauza jer zele da se "odmore" jedno od drugog. Mozda uskoro i saznamo pravi razlog.

  2. O projektima mislim da bih trebali ostati profesonalci i to sve odraditi do kraja što još trebaju odraditi… A o teorijama niš ne mislim, ali da ova dva spota tj. 3 sa quirer volver kada je još bila sa Pepeom u vezi – nekako se poklopilo da su ovim zadnjim spotom poručiili da raskidaju…

    Ljubav na daljinu nije dobra stvar ako si javna osoba, a nije ni za ljude poput nas…. Rijetki uspiju to održati

  3. Negdje sam vidjela kao da su pisali neki da nas mozda zezaju zbog serije kako bi nesto snimali ili sta vec ali ne vjerujem, zanima me sta ce se desiti sa tom serijom ako su vec snimili neke kadrove prije QVT

  4. Smatram da je glupa koroNa kriva za sve a i Nije veza sve u život,ima i pametNijih stvari od toga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.