Tini i Sebastián: Bili smo jako uplašeni!

Martina Stoessel i Sebastián Yatra gostovali su za vikend u čuvenom šou Susane Gimenez gde su otvoreno pričali o svojoj ljubavi i konačno objasnili kako su uopšte postali par. Kako oni tvrde, istina je da su u početku bili samo prijatelji, ali vremenom su shvatili da tu ipak postoji nešto više.

“Naš prvi romantični izlazak bio je tajna”, priča Tini. “To se desilo u Kordobi, i tad smo shvatili da postoji posebna veza između nas.” Sa druge strane, Sebastián posebno ističe njihov nastup u Buenos Ajresu 6. aprila. “Tad su se stvari mnogo promenile, vidite i da se datuma sećam. Uz Tini sam postao osetljiviji, priznajem i da sam plakao par puta. Ljubav vas čini ranjivim. Bili smo jako uplašeni, moglo je sve ispasti ili jako dobro ili jako loše.”

Kako Sebastián priznaje, on je u prošlost imao mnogo loših veza. “Ranije nisam znao dobro da izaberem i mešao sam ljubav sa drugim osećanjima. Ovo sa Martinom je lepo jer je započelo kao prijateljstvo, a ja je volim i poštujem je kao prijatelja i osobu. Onda su se stvari polako menjale”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Tini i Sebastián: Bili smo jako uplašeni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.