Tini dala intervju za veliki medij na engleskom jeziku!

Možda vas i nerviramo, ali već godinama kukamo što Tini sebe toliko ograničava na špansko govorno područje, jer znamo da ona može više od toga. Zato je jako lepo svaki put kad vidimo njen intervju na engleskom jeziku, kakav je sad objavio Entertainment Tonight.

Kako je ovo jedan od najvećih medija na svetu kad je reč o industriji zabave, ne sumnjamo da Tini nije ni za sekund razmišljala da li da pristane! Govoreći o svom novom albumu, Tini je konstatovala da je on zaista trebalo da izađe ranije. “Istina je, potrajalo je dugo. Za godinu i po dana, toliko toga mi se dogodilo u životu. Bilo je to vreme kad sam mnogo odrasla. Mnoge pesme rođene su u doba ovog ludila, pa mislim da album prati taj moj razvoj.”

Tini ističe da je jako zadovoljna što na njemu ima toliko različitih žanrova. “Album ima svakakvih zvukova”, priča ona. “Znate, ja kad se probudim ujutru, ne osećam se svaki put isto. Ne želim da nosim istu stvar. Ne slušam istu muziku svakog dana. Zato kad je reč o snimanju muzike, radim drugačije stvari. Uvek se menjam i evoluiram. Nekad bih da napišem baladu, nekad da radim na regeton pesmi. Želim da razbijem tu predrasudu da kad pišete i pevate balade, ne umete ništa drugo.”

Pročitajte još  The Best Music

Ipak, ona ističe da se ne stidi svoje ljubavi prema laganijim pesmama. “Balade imaju način da ostanu u vašim srcima zauvek, praveći vam društvo u ključnim životnim momentima. Mislim, ko se nije osećao tako u nekom momentu? Znate, potrebno je vreme da zacelite, da odrastete. Zato, bez obzira na to da li se osećate prazno i kao da se više nikad nećete nasmejati, to su momenti kad ćete nešto naučiti i sazrevati”, ističe ona.

Tini je sama režirala spot za baladu “Te Olvidaré” i njome završila 2020. godinu. “To je osećanje da ste ponovo rođeni, ili da ste pronašli sebe i da možete opet da se smejete, to je ono što sam želela da uhvatim”, ističe Tinita. “To osećanje da vas ljudi vole i da ćete vi voleti ponovo. Ta poruka nade je savršeni način da završim ovu godinu u kojoj svi konačno počinjemo da vidimo svetlo. Kako je Alejandro Sanz pevao, “Uvek je najtamnije pre zore.”

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Violetta" magija živi: Tini i Jorge ponovo udružili snage!

3 thoughts on “Tini dala intervju za veliki medij na engleskom jeziku!

  1. Izvinite, ali odakle vi znate da oni nisu preveli intervju na engleski jezik? Malo se informišite… Medij za koji je dala intervju je lepo napisao ''she told ET in an interview in Spanish''. Prvo pročitajte intervju, pa onda pišite članak

    1. Ali mi nismo ni rekli da je ona pričala na engleskom, nego da joj je izašao intervju na mediju koji piše na engleskom jeziku.

  2. Slažem se sa činjenicom da bi mogla mnogo dalje da dogura da više koristi engleski jezik… Ne toliko u pesmama, obožavam Tinine pesme takve kakve jesu i sviđa mi se taj Latino ritam, već u javnom obraćanju, na instagramu,… Takođe bih volela da više obrati pažnju na Evropu, u Italiji i Nemačkoj je album bio već rasprodat, čak pre nego što je izbačen! Nemojte ovo shvatiti kao hejt na Tinitu, jer je to poslednja stvar koju želim da postignem ovim komentarom ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.