“Tini” album opet rasprodat u Srbiji, poručite odmah svoj primerak u Famoza Music Shopu!

IMG_0722

Neverovatni Tinisti samo pokazuju koliko je bilo loše potcenjivati ih, s obzirom da je i nova, trostruko veća količina “Tini” diskova koja je stigla u Srbiju rasprodata i da se sad čeka nova isporuka koja će prvo biti dostupna na Famozi!

Nova isporuka “Tini” diska očekuje se za oko dve nedelje a ako želite, već sad možete poručiti svoj primerak u Famoza Music Shopu ovde. Cena ostaje 1999 dinara a disk će vam biti poslat odmah čim stigne u Srbiju, verovatno oko 15. septembra. Tek kad vam poštar donese disk na kućnu adresu vi ga plaćate.

Mi obećavamo da će ponuda u našoj prodavnici biti sve bolja jer kao i Famozu, i nju ćemo praviti da što je moguće više bude po vašim željama!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Delirijum: The Vamps i Tini prvi put uživo izveli "It's a Lie"

8 thoughts on ““Tini” album opet rasprodat u Srbiji, poručite odmah svoj primerak u Famoza Music Shopu!

  1. Famozo,na gmail sam vam poslala screenshot i poruku,da je Tini meni odgovorila na pitanje u komentaru za njen novi video.Mojoj srexi NEMA KRAJA!Hvala!?

  2. Ja imam Tini cd ali cu verovatno preko vase prodavnice da kupim Revival. Najbolji ste!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.