TikTokerka savršeno kopira Arianin i Billien glas i uči vas kako da i vi to uradite!

Glumica Kim Camacho odlično se zabavlja na svom TikTok profilu, gde savršeno imitira glasove slavnih zvezda! Ona ne samo da je jako dobra u oponašanju Ariana Grande, Celine Dion, Billie Eilish ili Lorde, već i daje savete kako da i svi drugi budu uspešni u tome.

@kimothyyyyy

How to sing like Ariana Grande ##fyp ##fypage ##arianagrande ##thankunext ##singing ##viral ##quarantinelife ##covid19 ##tutorial ##sweetener ##originalsound

♬ original sound – kimothyyyyy

Kako piše BuzzFeed, ova devojka sve objašnjava u tir koraka. Kad je reč o Ariani Grande, to nije tako lako zadatak, jer zahteva da ipak ima neko pevačko predznanje. Kako ona kaže, prvi korak je da pevate falšeto, progutatem, a onda ga “pomerite” na kraj grla. Drugi korak je da prilikom pevanja što je više moguće izbegavate suglasnike. Na kraju, ideja je da pevate svoj omiljeni deo posle gde note idu sve više i više, da bi se sve završilo najvišim tonovima! Uostalom, bolje ćete razumeti ako pogledate ovaj video iznad!

@kimothyyyyy

How to sing like Billie Eilish ##fyp ##fypage ##foryou ##foryoupage ##singer ##billieeilish ##tutorial ##badguy ##xyzbca ##impressions ##howtosing ##viral ##like

♬ original sound – kimothyyyyy

Camacho ističe da njen glas baš i ne liči na glasove neke od zvezda koje imitira, ali da je bila uporna i da je imala tonu vokalnih lekcija pre nego što je uspela u tome. Ipak, ona ističe da će svačija imitacija zvučati drugačije! Glumica nažalost mora i da se pravda zašto ovo radi, jer će se po običaju naći neko da je hejtuje i da joj govori da je samo neuspešna kopija. Međutim, ističe da ovo radi jer jako voli sve te zvezde. “Ja samo želim da budem zabavna i pozitivna. Ja sam glumica i pisac i želim da ljudima skrenem pažnju sa loših stvari”, zaključuje ona i kaže da već planira nove imitacije!

Pročitajte još  Alergija koja je sprečila Arianu da nastupa: Kako možete postati alergični na paradajz ili dobiti alergiju u kasnijim godinama?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Kim Camacho

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.