Tijanin blog: Kako da znaš da li mu se sviđaš?

laughter-1303719_1920

Ahh momci! Ko još njih razume? Toliko su komplikovani da bi mi bilo lakše da protumačim tekst pisan hijeroglifima nego da li im se sviđa neka devojka. Ipak,neki od njih jasno stavljaju do znanja kada su zaljubljeni u nekoga ali ja više nailazim na one stidljive i povučene dečake koji ni po cenu života ne bi rekli ime simpatije. Ako i ti sumnjaš da se neki dečak zaljubio u tebe, evo malih signala koji će ti pomoći da razrešiš tu misteriju.

1. Smeška ti se
Iako ama baš ništa nije smešno primećuješ da kada ga pogledaš on ti pokloni osmeh. To naravno ne podrazumeva dvadesetominutno smejanje na glas, već samo mali smešak u uglu usana.

2. Uvek je tu negde
Bilo da si u školskom dvorištu, učionici ili na hodniku on je skoro uvek u tvojoj blizini. To ne mora biti siguran znak ali je vrlo verovatno da samo želi da ga primetiš .

3. Zadirkuje te
Gurka te u prolazu ili se šali na račun tvoje nespretnosti? Velike su šanse da mu se sviđaš.

4. Trudi se da te nasmeje

Dobila si lošu ocenu ili ti prosto nije dan ali onda naiđe on i na licu ti se pojavi veliki osmeh. Pokušava na sve načine da te oraspoloži pa čak i ako to podrazumevalo glupiranje pred ostalim učenicima.

Ako pokazuje sve ove znake, vrlo je moguće da gaji neka osećanja prema tebi. Ipak, treba imati na umu da su momci veoma komplikovana bića i da možda ni oni sami nisu sigurni u svoja osećanja.

Hejj Famozo!!! Ja sam Tijana i velika želja mi je da uspem u svetu blogerki. Posedujem blog pod nazivom Tianna. Pratim te od početka i jedan si od mojih omiljenih portala.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

FOTO: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Tijanin blog: Kako da znaš da li mu se sviđaš?

  1. Pa i nije baš tako, ali nema veze. Inače, blog ti je strava! Samo tako nastavi i uspećeš!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.