Tiin blog: Zašto je glupo biti hejter?

Ja sam Tia Lorena. Pokazala sam svoje stvari od “Violette” ali sad neću pisati o tome nego o jednoj škakljivoj temi. Zašto baš ta tema – hejteri? Znam da je puno ljudi piše tu temu, neki je izbjegavaju jer misle da oni zapravo nikoga ne hejtaju ali zapravo nisu toga svjesni ili možda čak i jesu pa si to ne žele priznati.

Zapravo koja je poanta hejtera? Mrzi druge? Ili “ja sam u pravu”? No shvatila sam da sam ja bila hejter. Da mrzila sam odredene tuđe idole i vrijeđala. Naime govorila sam si: “Pa ja nikoga vrijeđam. A kada bi vidjela takve teme o hejtanju moja bi reakcija bila: Ja nikoga vrijedam. To nije neka stvar.

No onda sam vidjela neke stvari koje je rekla Tini. I priupitala sam se: Što mi vrijedi biti hejter? Naši idoli nikoga ne mrze pa neću ni ja. Možda će ti nečiji idol postati čak i tvoj jer naši se ukusi mjenjaju. Pa bila/bio ti Tinist, Belieber ili Selenator i da vrijeđaš nečijeg idola razmisli o ovome: Kakva sam osoba? Kako bih se ja osjećala? A i što mi vrijedi ako nekog vrijeđam/hejtam ako samo tim pokazujem koliko vrijedim i kakva sam osoba?

MOJ SAVJET: AKO TE NETKO VRIJEDA/HEJTA ON/A POKAZUJE KAKAV/KAKVA JE OSOBA A I NE SPUŠTAJ SE NA TAKAV NIVOU JER SE HEJTERI ZAPRAVO SAMI VRIJEĐAJU I MISLE O SEBI ILI IMAJU KOMPLEKSE OD STRANE DRUGIH. NO KAD NE BI BILO HEJTERA SVE BI BILO SAVRŠENO. Mislim da bih tada bilo dosadno. Moj zaključak na ovu temu je: Hejteri moraju postojati iako mi to ne želimo. Pišite u kom ako vam se sviđa pa ću pisati o fandomu sa mog kutka gledanja.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Tiin blog: Zašto je glupo biti hejter?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.