Tristan Thompson postao otac trećeg deteta, izvinjava se Khloe Kardashian!

Tristan Thompson je uputio pismo izvinjenja svojoj bivšoj devojci Khloe Kardashian i svima koje je povredio ili razočarao, nakon što je test očinstva potvrdio da je on otac deteta kojeg deli sa Maralee Nichols. Naime, ona je ranije podnela tužbu protiv Tristana u Kaliforniji, navodeći da je on otac njenog novorođenog sina, ali posle urađenog testa za utvrđivanje očinstva, ispostavilo se da je govorila istinu.

“Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Sada kada je očinstvo utvrđeno, radujem se prijateljskom odgajanju našeg sina. Iskreno se izvinjavam svima koje sam povredio ili razočarao tokom ovog iskušenja, javno i privatno“, napisala je NBA zvezda na svom Instagram Storiju u ponedeljak, 3. Januara.

Međutim, ovde nije kraj. Košarkaš je uputio i reči izvinjenja svojoj bivšoj devojci Khloe Kardashian: “Khloe, ti ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ bol u srcu i poniženje koje sam ti naneo. Ne zaslužuješ način na koji sam se ophodio prema tebi tokom godina. Moji postupci sigurno nisu u skladu sa načinom na koji te gledam.”

Maralee Nichols je u svojoj izjavi prošlog meseca za E! News rekla da se nikada ne bi zabavaljala sa Tristanom da je znala da je u vezi. Prema njenim rečima, Tristan joj je rekao da je samac, odnosno da nije u vezi.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Khloe Kardashian dobila dete, pozvala svog nevernog dečka da prisustvuje porođaju!

Foto: Instagram/Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.