Udružili snage: The Chainsmokers i 5 Seconds Of Summer prvi put nastupili zajedno!

Tonight Show sa Jimmy Fallonom je bio odličan povod da se bendovi The Chainsmokers i 5 Seconds Of Summer ponovo ujedine kako bi prvi put uživo izveli zajedničku pesmu “Who Do You Love” koju su predstavili početkom prethodnog meseca, a pritom onda i zabave uz jednu igru koja je imala krajnje interesantne momente!

Momci su udružili snage i napravili odličnu atmosferu u studiju, svaki bend je zauzeo svoju stranu, ali to nije sprečilo bubnjare i ostale pevače bendova da se sjajno sinhronizuju i odlično izvedu pesmu “Who Do You Love” uživo uz vidno oduševljenje publike u studiju emisije.

Osim nastupa, usledila je i jedna muzička igra, nešto nalik muzičkim stolicama, samo što su u ovom slučaju korišćene čaše sa pivom. Igra je igrana kroz više krugova, gde bi ispao igrač koji nije uspeo da uzme čašu u trenutku kada se muzika zaustavila i tako sve do kraja dok nije dobijen pobednik! Pogledajte video i saznajte ko je nadmudrio ostale igrače!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ The Chainsmokers

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Taylor Swift i 5 SOS su kraljica i kraljevi Tumblra u 2016. godini!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.