Test za Swiftieje: Koliko ovih manje poznatih stvari o Taylor znate?

taylor-swift-performs-at-1989-world-tour-in-singapore-11-07-2015_7

Taylor Swift u ovom trenutku verovatno je najpopularnija muzičarka na svetu ali to znači i da sve znamo o njoj. Evo 10 najinteresantnijih informacija o njoj koje možda niste znali!

1. Da nije muzičarka, Taylor bi se danas bavila marketingom! “I dalje bih se bavila muzikom kao hobijem. Međutim, da sam išla na koledž, verovatno bih se bavila nečim gde su reči i ideje glavne. Nešto kao marketing”, ispričala je ona.

2. Napisala je knjigu sa 14 godina! Njen naziv je “A Girl Named Girl” (Devojka zvana Devojka) ali ona nikad nije objavljena a njeni roditelji je čuvaju u svojoj kući. Da li će ikad biti objavljena, pitamo se?

3. Prošlo je tačno godinu dana otkako je izašao album “1989” a on je još uvek na listi 200 najprodavanijih albuma u Americi. Od toga, album je 11 nedelja bio na mestu broj 1 a do danas je prodao u više od pet miliona primeraka.

taylor-swift-performs-at-1989-world-tour-in-singapore-11-07-2015_2

4. Malo je falilo da “Shake It Off” postane kantri pesma! Direktori Taylorine izdavačke kuće imali su veliku želju da izmene ovu numeru i govorili su Taylor da je velika greška to što ona više ne želi da bude kantri zvezda.

5. Kad je Kanye West upao na scenu tokom njenog govora na MTV VMA kad je dobila nagradu za najbolji spot, Taylor je bila toliko nesigurna u sebe da je mislila da publika zvidži njoj a ne Kanyeu! Ona je pomislila da svi misle kako tu nagradu nije zaslužila. “Odjurila sam u bekstejdž i plakala sam ali sam brzo morala da prestanem jer sam za pet minuta imala nastup! Rekla sam sebi kako moram da nastupim i da ubeđivala sam se da sve što se desilo ne zavređuje posebnu pažnju”, priča Tay.

Pročitajte još  Sel, Ari, Biebs i Tay joj gledaju u leđa: Kim je kraljica Instagrama!

6. Njena mama ju je nazvala Taylor jer joj se svidela pomisao da niko na osnovu njenog imena neće znati da li je ona muško ili žensko jer kao što znamo, ima i muških Taylora, poput Taylora Lautnera s kojim je bila u vezi!

taylor-swift-performs-at-1989-world-tour-in-singapore-11-07-2015_4

7. Prve lekcije na gitari Taylor je dobila od momka koji joj je popravljao kompjuter a tu lekciju pretvorila je u svoju prvu pesmu, “Lucky You”!

8. Kako prenosi BoombsBeat, Taylor je već sa 11 godina pobedila na takmičenju u pevanju i to sam pesmom “Big Deal” koja je delo njene koleginice LeAnn Rimes.

9. Kao dete, Taylor je živela na farmi gde su se uzgajale novogodišnje jelke. Njen posao bio je da čisti drveće od insekata a od toga je zarađivala i džeparac!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Priča sa savršenim krajem: Tay spasila život svojoj maloj Swiftie pa je konačno upoznala!

One thought on “Test za Swiftieje: Koliko ovih manje poznatih stvari o Taylor znate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.