Teodora savetuje: Upotpunite svoju jesen

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Views:
28

autumn-2

Jesen je jedno od omiljenih doba godine za mene. Sve zrači nekom toplinom, udobnošću, opuštenošću. Oni poslednji topliji dani pre nego se počnemo zatvarati u kuću zbog hladnoće koje naša koža ne može podneti. Zato sam rešila da vam dam par saveta kako da vam ova jesen bude potpunija.

1. Ćebadi i pufnasti jastuci. Jesen je savršeno vreme da izvadite sve ćebadi i jastuke koje imate. Možete sami napraviti presvlake u jesenjem duhu, sajtovi su sada puni takvih ideja. A ako baš niste vešti u tome, u svako vreme možete otići do neke radnje koja prodaje takve stvari. Slobodno preterajte sa ovakvim detaljima na svom krevetu jer nikada ih neće biti mnogo.

2. Knjige na pretek. Za mene knjige, na neki način, predstavljaju udobnost, opuštanje. Ako i vi volite da čitate, sada je vreme za to.

2

3. Topla čokolada. Pošto smo se već odvikli od sladoleda za ovu godinu vreme je da se malo zagrejemo. Ukoliko nemate recept ili niste vešti u kuhinji, kesice za pravljenje ovog napitka možete naći u svakoj prodavnici i to veoma jeftino. Veče + ćebad + knjige + topla čokolada = savršenstvo.

4. Dekoracija. Šta vam prvo padne na pamet kad neko pomene jesen? Sigurna sam da bi većina odgovorila da je to lišće. Da. Braon, žuto, zeleno, sve u jednom, ali ono više nije samo za posmatranje i slikanje, sada ga možete iskoristiti i za dekoraciju sobe. Ukoliko koristite pravo lišće, brzo će se osušiti, ali lažno lišće možete naći u prodavnicama koje prodaju dekoracije i nameštaj.

Teodora je stalna saradnica portala Famoza.net. Pišite joj na adresu teodora.acimovic@famoza.net i pogledajte njen blog, Teodora’s Small World.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.