Taylorina formula za uspeh: Saznajte pet detalja koji će činiti „Reputation“ turneju velikom!Taylor Swift polako otkriva detalje o svojoj turneji „Reputation“ koja počinje za svega deset dana – sudeći po njenim rečima, stvarno je pred celim svetom ogroman spektakl!

Naravno, ovo je već peta turneja Taylor Swift i nema sumnje da ova devojka zna šta radi jer je i za svaku prethodnu pripremala velike stvari, ali izgleda da će ova turneja biti veća od najveće! Dok obara nove rekorde, turneja koja još uvek nije ni počela već nagoveštava da je Taylor za ovo vredno radila jer ona već par dana objavljuje fotke sa proba na kojima se vidi koliko je vežbala, a ono što je u međuvremenu saopštila možemo svrstati u pet novina koje će Swiftieji na turneji videti!

1. Bina
„Reputation“ bina odražavaće Taylorinu „veliku reputaciju“ i oblikom i veličinom – ovo će biti najviša bina koju je Tay ikad imala i imaće delove kojima će ona lakše dolaziti do publike!

2. Drugi deo bine

I sekundarne bine kojima će Tay biti bliža Swiftiejima će biti velike, toliko da Tay u svojim Instagram Storyjima kaže da su iste veličine kao glavna bina sa „1989“ turneje!

3. Video ekran
„Ono što nismo imali do sada je veliki video ekran i on će na turneji izgledati besprekorno“ otkrila je Tay još jednu novinu koja nije retka pojava na koncertima.

4. Hodanje po ekranu?

Taylor je otišla korak dalje povodom video ekrana o kom je prethodno pričala – zid na kom se slika projektuje dopire do samog poda i kada pogledate ka bini izgledaće vam kao da Taylor i igrači hodaju po ekranu!

Pročitajte još  Skup megazvezda: Pogledajte nastupe Demi, Taylor, Shawna, Eda i mnogih drugih na BBC The Biggest Weekend!

5. Optička iluzija
Taylor otkriva i da za one koji će sedeti na višim sedištima na stadionu ova priča sa video ekranom biti prava optička iluzija, a i za nju i plesače izgleda malo čudno ali obećava da se uspeti da se navikne do početka. Kako bismo voleli da možemo ovo da vidimo i kod nas!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

4 thoughts on “Taylorina formula za uspeh: Saznajte pet detalja koji će činiti „Reputation“ turneju velikom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.