Obožava da priča priče na ovaj način: Taylor Swift želi da režira filmove u budućnosti!

Nakon osvajanja VMA za video godine, Taylor Swift je donela „All Too Well:The Short Film“ na Međunarodni filmski festival u Torontu 9. septembra radi diskusije pred mnoštvom odanih obožavalaca. Koliko odanih? Prva grupa koja se postrojila stigla je u ponoć, druga grupa u 5 ujutru — i još nisu imali karte, ali su se nadali da će poziv odgovoriti na njihove molitve ili da će ugledati Tay kako prolazi.

Glavne vesti? Tokom razgovora, voditelj Bailey je upitao Tay da li bi bila zainteresovana da jednog dana snima igrane filmove, na šta je pevačica rekla da, samo ako bi mogla da pronađe pravi materijal: „Volela bih da nastavim da koračam polako  napred“, rekla je. “Volela bih da mi se pruži prava prilika jer apsolutno, apsolutno obožavam da pričam priče na ovaj način.” Razgovarajući o vrstama narativa koje želi da istraži, Tay je istakla: „Mislim da ću uvek želeti da pričam priče o ljudskim emocijama. Nikad ne reci nikad, ali ne mogu da zamislim sebe da snimam akcionu sekvencu. Ako se to dogodi jednog dana, iskreno, to će biti smešan rast likova”.

Takođe, Tay je otkrila zašto joj je trebalo 10 godina da snimi film za pesmu „All Too Well“: „Za mene je pesma bila tako teška jer je bila o nečemu što je u tom trenutku za mene bilo veoma aktuelno“, rekla je ona. „Bilo bi mi zaista teško da to izvedem u to vreme. Morala sam zaista da se fokusiram na druge stvari kako bih pokušala da prođem kroz to tokom turneje. Tako da ne bi postojao svet u kome bih mogla da napravim vizuelni element te pesme u to vreme. Trebalo mi je 10 godina retrospektive kako bih uopšte mogla vizuelno da ispričam verziju te priče. I tako sam zahvalna što sam to mogla da uradim nekim ludim potezom svih ovih različitih obrta sudbine.” Taylor se dotakla i čuvenog „šala“ iz video snimka, koji je postao omiljena tema razgovora obožavalaca. „U suštini, šal je metafora“, rekla je ona. „On je crven jer je crvena veoma važna boja u ovom albumu, koji se zove ‘Red’”.

Pročitajte još  Zvanična Famoza recenzija albuma Taylor Swift "Lover"!

Inače, nakon što je osvojila VMA za „All Too Well“, Tay je u svom govoru o prihvatanju nagrade najavila da će svoj sledeći album „Midnights“ objaviti 21. oktobra. Unapred se radujemo tome!

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Latest posts by Anđela Lekić (see all)

Pročitajte još  Urnebesno: Pogledajte kako izgleda kad vas posluži Taylor Swift!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.