Osveta: Taylor Swift zabranila upotrebu svojih pesama u reklamama i filmovima!

Taylor Swift rešila je da na svaki način zagorča život Scooteru Braunu koji je sad vlasnik njenih prvih šest albuma i može da zarađuje na njima! Iako ju je Scooter preklinjao da sednu i razgovaraju jer on sad dobija i pretnje smrću, Taylor pokazuje da nije zainteresovana za to, već gleda na koji način da on ima što manje od koristi od takvog poteza.

Iako Tay nije vlasnik svojih prvih šest albuma, ona po zakonu ipak ima pravo da daje dozvolu da li će se njene pesme naći u određenim filmovima, TV serijama ili u reklamama. Razlog za to je što se ona i dalje vodi kao pisac ili jedan od pisaca svih svojih pesama, a u razgovoru za Billboard ona objašnjava, “Svaka nedelje dobijamo na desetine zahteva da se ‘Shake it Off’ koristi u nekoj reklami, ili ‘Blank Space’ u nekom trejleru za film, a mi sve odbijamo. Razlog zašto ponovo snimam svu svoju muziku naredne godine je taj što želim da moja muzika živi. Želim da ona bude u filmovima, želim da bude u reklamama. Ali želim to samo ako posedujem muziku.”

Taylor u istom razgovoru još jednom napominje da je bila spremna da otkupi svoje albume i da bi platila koliko god treba. “Deset godina sam pokušavala da kupim tu muziku i nije mi pružena ta prilika, pa ne želim da se to desi drugi izvođačima. Želim da izvođači dobiju priliku da zarade to u toku trajanja ugovora, kao i da prvi imaju pravo kupovine. Bože, platila bih toliko mnogo za njih! Sve bih dala da posedujem svoj rad, ali nije mi pružena prilika.” Čitava ova situacija deluje jako ružno i nejasno, jer obe strane se drže svoje priče, a Taylor pritom ne pokazuje nikakvu želju da proba da stvari reši razgovorom jer nema nimalo poverenja u Scootera i njegov tim. Scooteru sve ovo pravi veliki problem, jer kad Taylor blokira upotrebu pesama, to znači da i on ništa ne može da zaradi, a ako ona zaista ponovo snimi svojih prvih šest albuma, to će mu naneti još veću štetu!

Pročitajte još  Zašto je Taylor Swift preskočila venčanje Karlie Kloss?

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Osveta: Taylor Swift zabranila upotrebu svojih pesama u reklamama i filmovima!

  1. Pa i treba da mu nanese jos stete. Zasto je on uopste kupovao prava na njene albume? Zbog para. E za godinu dana toga vise nece biti. I da, kako zelja za posedovanjem svoje muzike znaci zagorcati neciji zivot? PA ON JE ZAGORCAO NJEN ZIVOT TIME STO JE KUPIO NJENIH RUKU DELO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.