Taylor Swift se nakon osam godina vratila na Saturday Night Live, maestralno izvela dva singla!

Napokon možemo videti Tay u novoj eri kako izvodi uživo svoje hitove – ona je sinoć bila gošća Saturday Night Live šoua koji nije posetila od 2009. godine!

Ovom prilikom Taylor je pripremila odličnu izvedbu hita „…Ready For It?“ sa plesačima i koreografijom – ako bolje pogledate, primetićete i mikrofon sa zmijom, simbolično za sve glasine koje su blatile Taylorinu reputaciju. Za drugi nastup je bilo dovoljno da sedi i svira gitaru sa drugim instrumentima u pozadini, jer je u pitanju njen četvrti singl „Call It What You Want“ koji najlepše zvuči u akustičnoj verziji!

Na Taylorinom licu se vidi koliko je uživala u ovome a u publici kojoj se smeškala sedeli su njeni roditelji, kao i Martha Hunt i Toddrick Hall koji su njeni bliski prijatelji. Uživajte u videima jer „Reputation“ era je napokon tu!

https://www.youtube.com/watch?v=3s1rvMFUweQ

https://www.youtube.com/watch?v=GE7JvEsCGkc

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Novi album Taylor Swift „Reputation“ dospeo na internet dan pre datuma izlaska, Swiftieji jako ljuti!

2 thoughts on “Taylor Swift se nakon osam godina vratila na Saturday Night Live, maestralno izvela dva singla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.