Taylor Swift se lako napije: Umislim da sam čarobnjak nakon dve čaše!

Taylor Swift je bila gošća Saturday Night Livea, a samo par dana pre i gošća Jimmyja Fallona! Emisija sa Jimmyjem pokazala je koliko je Taylor ultrazabavna osoba i ako to niste znali o njoj, odmah ćete to primetiti u snimcima iz ove emisije, jer osim što je pričala o ozbiljnim temama kao što je turneja, pevačica je iznela neke od najkomičnijih momenata!

Taylor je, za početak, otkrila kako to izgleda kad se zaista napije, jer ako se sećate, pred MTV VMA je internetom kružio hešteg “pijana Taylor” kad je pravila žurku povodom nominacija! “Postoje samo dve varijante mene kada pijem – ili sam 0% pijana, ili se nakon svega dva pića pretvorim u čarobnjaka” našalila se ona.

Komedija je došla do vrhunca kada je Jimmy “iskopao” Taylorin video na kom je pod uticajem anestezije od laserske operacije očiju, i u svom tom haotičnom stanju Taylor je pokušala da pojede bananu, ali nije sve išlo po planu – ne propustite ovaj video koji je možda i Taylorin najluđi do sad!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Novi spot Taylor Swift stiže u ponedeljak: Evo šta znamo o njemu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.