“Taylor Swift samo cmizdri, treba da iskulira”, tvrdi muzički producent

Taylor Swift nema nikakvu nameru da zakopa ratnu sekiru sa Kanyeom Westom, što je samo potvrdila svojom izjavom u martu. Njoj sigurno neće prijati ono što je izjavio čuveni producent Mobb Depp koji smatra da je ona slabić i da bi trebao da je krajnje vreme da iskulira!

Mobb Deep radio je na pesmi “Famous” koja je i uzrok sukoba, jer Taylor Swift po svemu sudeći nije znala kako će do kraja izgledati stih u kome Kanye West kaže da će možda spavati sa njom i da ju je učinio slavnom. “Umetnici su umetnici, a Taylor bi zaista morala sve da iskulira. To zaista nije tako ozbiljno”, kaže on za Daily Beast. “Ona ima sjajnu karijeru, i njoj nisu potrebni ratovi sa drugim sjajnim izvođačima. Sloboda govora je živa i zdrava, a ona ne bi trebalo da ide unaokolo i samo kuka.”

Mobb Deep kaže i da je Kanye verovatno hteo da joj oda počast time što je spominje u pesmi, i da nije namerno želeo da je provocira. “Neki ljudi su previše osetljivi za ovaj posao, ali pravila su ista za sve. Nema vremena za nežnosti – i to ne kažem zašto što je ona žensko. Svi moraju da imaju debelu kožu, jer vas svi stalno napadaju, sviđalo se to vama ili ne”, zaključuje on. Ipak, šanse da on utiče na Taylor ravne su nuli, a muzičarka očigledno nema nikakvu nameru da se pomiri sa Kanyeom, ali i njegovom suprugom Kim Kardashian koja samo dodaje ulje na vatru u svakoj prilici. Ipak, sve će ostati na rečima, jer Taylor nema nikakvu nameru da čitavu stvar odvede na sud. Čini se da ona po svaku cenu želi da izbegne svaku dalju priču i da bi sad bila najsrećnija da o Kanyeu i Kim više nikad ne mora ni da progovori!

Pročitajte još  Taylor brine za Selenu: Nadam se da će shvatiti da joj ne treba Justin!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on ““Taylor Swift samo cmizdri, treba da iskulira”, tvrdi muzički producent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.