Taylor Swift sahranila Scootera Brauna u reklami!

Kad se jednom zamerite Taylor Swift, ona vas ne ispušta! To su na svojoj koži ranije osetile Kim Kardashian i Katy Perry, a u ovom momentu, Scooter Braun je taj koji skupo plaća cenu svojih poteza. Taylor mu je sad poslala poruku u novoj reklami, u kojoj se pojavljuje samo glasom!

Naime, prijatelj Taylor Swift, glumac Ryan Reynolds snimio je reklamu za jednu aplikaciju za dejting, a u kome glumi Satanu lično! U presmešnom videu, đavo pronalazi svoju idealnu partnerku, a u pitanju je naravno, ova apokaliptična 2020. godina! Njih dvoje tako možemo videti kako uživaju na praznom stadionu ili bioskopu, pa kako ga i 2020. godina iz šale pokušava da ga odvuče u crkvu!

Sve to u pozadini prati čuveni hit Taylor Swift, “Love Story”, s tim što je ovde u pitanju nova verzija! Kao što smo Taylor iznova snima svojih prvih šest albuma, jer originali zahvaljujući Scooteru Braunu nisu u njenom vlasništvu! I, gde je tu poruka Scooteru, pitate se?

Obratite posebnu pažnju na završnicu videa, gde se Satana i 2020. godina slikaju ispred zapaljenog kontejnera. Naime, u pozadini ćete primetiti jedan drugi kontejner, a ispred njih trotiner (Scooter) i broj šest ispisan na zidu! Poruka je jasna – Scooter, smeće i šest albuma od kojih oni više neće moći da zarađuje jer će Taylor prodavati svoje verzije! Tay obećava da će se stara-nova muzika pojaviti uskoro, a nama se dopada što je ona skroz sačuvala duh originala, ne menjajući ništa. Čini nam se da je i najbolje tako!

Pročitajte još  Iznanađenje večeri: Taylor Swift se pojavila na Billboard Music Awardsu, osvojila dve nagrade!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.