Taylor Swift prvi put otvoreno: Imala sam poremećaj u ishrani!

Ono što nas trideset prvog januara čeka na Netflixu biće možda najotvoreniji prikaz života Taylor Swift koji smo ikada imali priliku da vidimo. Njen autobiografski film “Miss Americana” daje nam uvid u njen život u poslednjih nekoliko godina – brutalno iskreno Taylor je pričala o najdubljim problemima sa kojima se suočavala u svojoj karijeri. Sve što smo se pitali, od toga kako se osećala u vreme kada ju je ceo svet nazivao zmijom, do nastanka albuma Lover i njenog procvata kao osobe…

Taylor je osoba koja je kroz celu svoju karijeru vukla mržnju različitih grupa ljudi, koji su je mrzeli zbog njenog imidža dobre devojke, nevinašceta, a kasnije, kada se zauzela za sebe, odjednom su krenule prozivke kako je drska, nezahvalna itd. „Tokom čitave svoje karijere produkcijske kuće govorile bi “Fina devojka ne nameće svoje mišljenje ljudima“, rekla je 30-godišnjakinja u snimku iz filma. “Fina devojka se smeška i maše i kaže hvala”.

Taylor je kroz karijeru imala brojne nesuglasice i svađe sa Katy Perry, Kim Kardashian i Kanyeom Westom, koje su dovele do toga da je skoro ceo svet protiv nje. Ko je tu u pravu nikad nećemo znati zasigurno, ali znamo da je Taylor prošla kroz pakao. Ona u trejleru kaže da je toliko mrzela sebe jer je postala ono što su drugi očekivali da ona bude, da je na kraju morala potpuno da rekonstruiše svoj sistem vrednosti.

Stvar koju takođe nismo znali je da je Taylor mučila ozbiljne muke sa poremećajem u ishrani “To se dogodilo samo nekoliko puta, i nisam nimalo ponosna na to. Bilo je trenutaka kada sam videla sliku mene na kojoj se osećam kao da izgledam kao da mi je stomak prevelik, ili… neko je rekao da izgledam trudno… i to će me samo nateralo da gladujem – da samo prestanem da jedem.”

Pročitajte još  Nastavlja sa lepim navikama: Taylor Swift poslala šampanjac i čestitku fanovima za venčanje!

“Mislila sam da bih trebalo da se osećam kao da ću se onesvestiti na kraju nastupa ili usred njega. Sada shvatam, ne, ako jedete hranu, imate energiju, ojačate se, možete raditi sve ove nastupe i ne osećati se umorno”.

Više o njenom životu moći ćete da saznate u filmu koji će biti dostupan na Netflixu 31. januara.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.