Krunisana ikona: Taylor Swift primila “Icon” nagradu i najavila novu pesmu na Teen Choice Awardsu!

Za mnoge od nas, Taylor Swift je ikona. Nakon trinaest godina blistave karijere, blistavih albuma i sve pažnje koju je privukla, Taylor je neko ko zaista zaslužuje “Icon” nagradu, koju je ove godine po prvi put dodelio Teen Choice Awards – Tay je bila tu da uzme svoj trofej, i usput da najavi novi promotivni singl albuma “Lover” koji slušamo već 23. avgusta!

Taylor je za Teen Choice, odnosno za specijalnu priliku kada je ona bila zvezda večeri kao ikona, obukla komplet krajnje neobičnog dezena, a da nagrada bude još originalnija i namenjena samo Taylor, Teen Choice je na nagradu stavio fotku njene tri mačke, Meredith, Olivie i Benjamina, što je Taylor posebno nasmejalo!

Pre nego što je izašla na binu, Taylor je dobila brdo pozitivnih reči od slavnih prijatelja i Teen Choicea, pa je između ostalog predstavljena i kao neko ko čini pozitivne promene u svetu i utiče na važne aspekte društva, a nakon što je rekla sve što je imala, Tay je govor začinila najavom nove pesme baš pred objavljivanje celog albuma! “Samo da vam kažem da sam jako uzbuđena zbog svega što stiže za 12 dana, moj album stiže 23. avgusta, ali pre toga ćete u petak 16. avgusta čuti moju pesmu “Lover” i jako sam uzbuđena” zaključuje ona. Jedva čekamo da čujemo pesmu o kojoj se već dugo priča!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Počinje: Taylor na probama, poziva na veliki koncert ovog vikenda! (video)

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.