Taylor Swift potvrdila da je Justin Bieber varao Selenu Gomez!

Sukob Taylor Swift i Scootera Brauna nastavlja da se rasplamsava, a nova posledica toga je “prljav veš” koji izlazi u javnost, pa je muzičarka tako praktično potvrdila da Justina Bieber ne voli jer je on konstantno varao njemu najbolju drugaricu, Selenu Gomez!

Taylor je naime u svom pismu javnosti spomenula da je i Justin Bieber izvor njenih problema, optuživši ga da je on jedan od inspiratora njenog sukoba sa Kanyeom Westom, kao i da ju je nakon toga ismevao na svom Instagram profilu. Ona sad ide i korak dalje, ohrabrujući svoj fandom da se na ružan način obraćaju Biebsu i njegovom timu.

Tay je tako lajkovala veliki broj objava u kojima se navodi da je Justin varao Selenu, poput ovog u kome jedna devojka kaže, “Varao si njenu najbolju prijateljicu, a onda si javno stao uz Kanyea Westa, a onda pričaš da želiš mir sa Taylor.”

Doduše, Justin je još krajem 2015. priznao da je varao Selenu u intervjuu za i-d magazin kad je rekao, “Radili smo na tome kako da budem u vezi, da ostanemo ono što jesmo a u međuvremenu su nam ljudi sudili kroz medije. Mislim da mi je to pomutilo um. Bio sam na turneji, a tamo je puno lepih žena. Onda se samo uvalite u nevolje.” Interesantno, za razliku od drugih zvezda, Selena se za sad ne oglašava!

Pročitajte još  Famoza music chart #109 - Glasajte za koliko pesama želite ali samo jednom!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Taylor Swift potvrdila da je Justin Bieber varao Selenu Gomez!

  1. Znaci po njemu kao da je ok da ako odes negde mozes da prevaris decka/devojku.Jadno

  2. Drago mi je što se Ari i Sel ne oglašavaju,jer ne bih baš volela da budu deo ove drame,a preporučila bih Taylor da posluša "You need to calm down" jer je očigledno da joj treba smirenje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.