Taylor Swift pao kamen sa srca od kad se pomirila sa Katy Perry!

Drama između Taylor Swift i Katy Perry trajala je godinama. Sve je počelo od Katy koja je Taylor ukrala plesače za turneju, a nastavilo se prozivkama po novinama i društvenim mrežama, ali je ove godine tome napokon došao kraj.

Dajući intervju za U.K.’s Capital Breakfast, Taylor kaže da su ona i Katy već neko vreme u dobrim odnosima i da su se često sretale po žurkama “Viđale smo se po žurkama, prilazile jedna drugoj, grlile se i pričale. Moram priznati, pao mi je kamen sa srca i sve je nekako lakše sada”.

“Nas dve smo već neko vreme u dobrim odnosima, samo smo htele da se postaramo da smo stvarno kul pre nego što obavestimo javnost”, izjavila je Taylor. Katy je jedna od brojnih zvezda koja se pojavljuje u Taylorinom novom spotu, zajedno sa Ciarom, RuPaulom i Laverne Cox.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor Swift: Mnogo Swiftieja je već uspelo da otkrije naziv mog novog albuma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.