Taylor Swift nije problem da peva tamo gde se Seleni krše ljudska prava

Veliki novac može da kupi sve. Iako su prethodnih nedelja vlasti u Kini zabranile ulazak u zemlju ljudima koji uopšte i spomenu da se tamo krše ljudska prava ili čak lajkuju tvitove u kojima se prave šale na njihov račun, Taylor Swift nije problem da za ogroman novac prihvati da tamo i zapeva.

Taylor ne smeta ni to što njena drugarica Selena Gomez ne sme da peva u ovoj državi i to sve zbog slike sa Dalaj Lamom kojeg ova država ne priznaje za verskog vođu, pa će u Šangaju pevati na gala večeri koju organizuje kompanije Alibaba. Interesantno, svi ostali gosti su iz azijskog regiona, što uključuje G.E.M. ili Laya Zhanga iz grupe EXO.

Taylor će nastupiti 11. novembra, a kako će čitav nastup biti prenošen uživo na tri televizije, biće makar snimaka na internetu. Iako će Taylor biti na meti kritika, treba reći da su i brojne druge zvezde dolazile na istu ceremoniju prethodnih godina, mada tad povici na Kinu koja trenutno zavodi strahovladu u Hong Kongu nisu bili jaki kao danas. Brojne zvezde, pa čak i velike organizacije poput NBA optužuju se za licemerje jer pozivaju na pozitivne vrednosti, ali to u potpunosti ignorišu kad je reč o Kini koja im donosi veliku zaradu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Todrick Hall: Demi Lovato ne može da se poredi sa mnom!

2 thoughts on “Taylor Swift nije problem da peva tamo gde se Seleni krše ljudska prava

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.