Taylor Swift: Ne želim da bilo ko pomisli da vređam Harryja!

taylor-swift-gq-115-03

Taylor Swift često je za svoju inspiraciju koristila propale vzee sa momcima ali ona kaže da javnost uopšte nije u pravu kad misli kako ih ona mrzi!

taylor-swift-gq-115-01

taylor-swift-gq-115-02

taylor-swift-gq-115-04

Razgovarajući za časopis GQ, Tay je poručila: “Pričate tokom intervjua i pitaju vas ‘o kome je ta pesma? Čini se da je to bio jako važan deo tvog života.’ Sedim tamo i znam da sam u dobrim odnosima sa bivšim dečkom i njegovom familijom – ne želim da ga uvredim”. Iako u ovom slučaju očigledno govori o Harryu Stylesu jer medije jedino interesuje njen odnos s njim, Taylor ističe da je ponosna na to što nikad ne spominje imena. “To što nikad nisam potvrdila o kome govore te pesme čini da se osećam kao da u svojim rukama držim kartu.”

taylor-swift-gq-115-05

taylor-swift-gq-115-cover

taylor-swift-gq-1115-extra-01

Tay ističe i da su pogrešne pretpostavke da pesma “Bad Blood” govori o Katy Perry! “Nikad nisam rekla nešto što bi upućivalo na određenu osobu i mirno spavam jer znam da je to tako. Znala sam da će svi povezati ovu pesmu s jednom osobom a najočiglednija meta je bila osoba s kojom nisam htela da se pesma poveže.”

Autor: Famoza.net
FOTO: GQ

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nove promene: Ari više nije najpopularnija zvezda društvenih mreža, veliki skok za Demi, Liama i Jusa, povratak Sel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.