Taylor Swift: Jedem u snu i posle se ničeg ne sećam!

Taylor Swift gostovala je u šou Ellen DeGeneres gde je otkrila da ima prilično neobičan poremećaj, a to je da ume da u sebe noću unese velike količine hrane a da se potom toga uopšte ne seća narednog jutra! Kako ona objašnjava, to joj se dešava onih noći kad joj se čini da nikako ne može da zaspi.

“Spustim se niz stepenice i preorem kuhinju, jedući šta god pronađem. Više sam tad kao rakun koji pretura po kontejneru. Narednog jutra siđem ponovo do kuhinje i zapitam se šta li se to desilo”, objašnjava ona s osmehom na licu. “Izgleda da zaista jedem u snu. Ne sećam se ničega, ali sam sigurna da se to dešava jer to radim ili ja ili moje mačke.”

Ako se pitate, Taylor ne izmišlja ništa, jer je ovo poremećaj koji medicina odavno prepoznaje, a on nije nimalo smešan, već ume da bude vrlo opasan. Kako se navodi ,ovaj fenomen dešava se tokom prvih sati sna i može biti smrtonosan jer takve osobe ne znaju kakvu hranu jedu. “To može biti i sirovo meso, puter, majonez, ali mogu i da popiju opasne stvari poput izbeljivača”, navodi jedan stručnjak. Takođe, postoje i lekovi koji se uzimaju kako bi se ovaj problem rešio, a on je najčešće privremen i dolazi kao posledica određenih psihičkih problema.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.