Taylor Swift je presrećna: Ponovo u društvu svojih mačaka!

3037162-poster-1280-taylor-swift-coca-cola-kitty-ad

Pevačica konačno našla vremena da se vidi sa svojim krzenim ljubimicama!

Taylor Swift koncertnim nastupima promoviše svoj album “1989” još od maja ove godine. Ali, kako se polako bliži poslednja stanica na velikoj američkoj turneji, čini nam se da zvezdi znanoj po pesmi “Shake It Off” sve više nedostaju njene voljene mačke Meredith i Olivia Benson.

“Kad ne možeš da povedeš svoje mačke u Kanadu, onda barem možeš da grliš njihovu kartonsku verziju,” napisala je ona tokom vikenda na Instagramu. “Ali TO NIJE ISTO.”

2D0E55EF00000578-3259018-Missing_Meredith_Taylor_Swift_25_has_taken_her_1989_World_Tour_n-m-9_1443916432567

Srećom, po povratku u SAD, Tay je očito uspela da nađe vremena da se, barem na kratko, vidi sa svojim ljubimicama, a ogromno uzbuđenje tom prilikom podelila je s pratiocima na Instagramu. “Meredith je alergična na radost,” napisala je zvezda kraj fotke na kojoj njena mačka deluje prilično bezizražajno, za razliku od svoje gazdarice koja blista od oduševljenja zbog ponovnog susreta.

CQfzYR_UcAAwyeG

Ellen Pompeo – čiji je lik u seriji “Uvodu u anatomiju” bio inspiracija za macino ime – primetila je ovaj post na društvenoj mreži i ubrzo se uključila u konverzaciju: “To je zato što je ona mračna i uvrnuta!” Naravno, svima koji prate popularnu medicinsku TV dramu jasno je da je glumica ovim komentarom napravila paralelu između svoje uloge Meredith Grey i ćudljive Tayine ljubimice.

Pročitajte još  Čudna priča: Taylor Swift juri prebogatog Kineza?

Autor: Famoza.net
Foto: Coca-Cola, Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.