Taylor Swift izbacila Justina Biebera iz teretane!

Netrpeljivost između Taylor Swift i Justina Biebera je priča koju odavno svi znamo, i ne čini se da će iko od njih napraviti prvi korak i pomiriti se, naročito ako uzmemo u obzir koliko je Taylor bliska sa Selenom Gomez koja je svoju istoriju sa Justinom ostavila u prošlosti. Samim tim teško da ćemo skoro videti Tay i Jusa u istoj prostoriji i njih dvoje će verovatno nastaviti ovako da se izbegavaju, kao što su se ovih dana zamalo sreli u teretani ali su tražili da se ne sretnu!

Naime, prilično smo sigurni da postoji dovoljno teretana u Holivudu da niko nikoga ne pomera, međutim, Taylor Swift i Justin Bieber su se (slučajno?) sreli u istoj teretani Dogpound u Vest Holivudu. Justin je već uveliko imao svoj trening sa timom, ali onda su ga zamolili da napusti teretanu jer dolazi Taylor – Justin pojma nije imao da se radi o Taylor, ali je svakako bio pri kraju pa je napustio teretanu po želji ekipe, a njegov tim je insistirao da se nikome ne sklanjaju i da ostanu!

“Justin je tog dana upao a nije ni zakazao termin” otkriva jedan od izvora bliskih sa radnicima teretane. “To je privatna teretana i svako ima svoj termin, morali su da pitaju Justina da ide jer je neko svakako imao termin već” zaključuje izvor. Jus je zatim izašao na glavni izlaz pa su ga uslikali i paparaci, a na fotkama ne izgleda baš srećno, iako je u teretani veselo skakao uz svoju pesmu “Yummy”.

Tay je tada ušla na sporedni ulaz i nije bilo incidenata, a Justin je zatim naučio lekciju pa je sledeći put zakazao termin, i u subotu je ponovo bio gost teretane.

Pročitajte još  Taylor Swift nedelja na Famozi: Specijalno izdanje "Reputationa" za samo 2199 dinara, "Red" za 1499!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.