Taylor Swift ima lepe vesti: Još uvek umem da pišem balade iako sam srećna!

Taylor Swift je u muzičkoj industriji poznata kao genije pisanja muzike, a sve je počelo od njenih životnih iskustava, naravno. Tay je koristila sve što joj se dešavalo da razvija svoj talenat da pretoči emocije u reči, ali sada kada se skrasila sa Joeom Alwynom i u dugoj je vezi, ljudi su mislili da u njenoj karijeri više nema mesta za balade!

Međutim, Tay je na “Tiny Desk” koncertu smirila fandom i objasnila da će i u budućnosti umeti da sastavi dobre balade o slomljenom srcu! “Zar bih mogla da prestanem da pišem pesme o raskidima jer sam sad srećna? Da li to znači da više neću umeti to da radim? Pa, počela sam da pišem pesme sa 12 godina kada nisam imala pojma šta je raskid, ali sam gledala filmove i čitala knjige, tako da ni sada ne moram da prestanem da pišem o slomljenom srcu, što su srećne vesti za mene” kaže Tay.

Tay je ovim “govorom” uvela izvođenje pesme “Death By A Thousand Cuts” što zapravo i jeste jedna od jako tužnih balada o raskidu sa albuma “Lover”, ali nju nije inspirisao Taylorin raskid, već film “Someone Great” i još neke stvari koje je Tay gledala tražeći inspiraciju. Neverovatno je kako dobro Tay apsorbuje i tuđe emocije i pretvara ih u ovakve stvari!

Pročitajte još  Zendaya, Demi, Taylor... Ko je imao najbolji kostim za Noć veštica?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.