Taylor Swift donirala milion dolara žrtvama tornada u Nešvilu!

Taylor Swift je jako vezana za svoju domovinu Nešvil, gde često i nastupa i odlazi sa svojom porodicom sa kojom inače provodi mnogo vremena uprkos obavezama. Nažalost, Nešvil je pogodio razarajući tornado koji je ugrouio živote mnogih i uništio domove, ali Taylor ne zaboravlja svoj rodni kraj, pa je pozamašnu sumu izdvojila da pomogne da se problemi grada reše.

Naime, Taylor je zbog nepogode u Nešvilu izdvojila čak milion američkih dolara za ovaj grad, a to je prvo potvrdila Tree Paine, Taylorina saradnica za javnost, zatim je i sama Tay odlučila da se oglasi i kaže koliko joj Nešvil znači! “Nešvil je moj dom, sama činjenica da je tamo mnogo ljudi izgubilo svoje domove tu i u srednjem Tenesiju je za mene nešto užasno” napisala je pevačica na Instagram Storyju, hrabrivši fandom da i oni pomognu koliko mogu.

S obzirom da je Nešvil srce kantri muzike, novac su donirali i Kacey Musgraves, Chris Young i Dan + Shay. Više od 20 osoba izgubile su živote u dva tornada u utorak, a u istočnom delu grada mnogo zgrada je oštećeno.

Među vedrijim novostima vezanim za Tay i njenu muziku, spot “The Man” i dalje izaziva neverovatno pozitivne reakcije zbog toga kroz kakvu transformaciju je Taylor prošla ne bi li postala muškarac, a to je bliže prikazala videom iza kamera! U videu ćete biti bliži čitavom procesu u kom je Tay sakrivena kosa i koža i stavljena joj je brada – ali Tay ovde pokazuje i da nije samo fizička promena ono što je pretrpela za spot o muškom svetu, već je morala da uči i kako muškarci razmišljaju?

Pročitajte još  Taylor Swift kupila kuću za 18 miliona dolara, postala komšinica samoj sebi!

“Kako muškarci odmeravaju devojke? Šta gledaju prvo? Prvo guza pa grudi pa se vrate na guzu?” nagađa Tay, a osim odmeravanja naučila je i kako da puši cigarete, ali na kraju za svaki slučaj naglašava da nijedan muškarac ovim videom nije povređen.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.