Ljuta: Taylor Swift ućutkala novinara koji je pitao da li će se nakon triedesete udati i roditi decu!

Taylor Swift se u ovoj eri vratila u javnost i ponovo daje intervjue i često nastupa, ali to ne znači da će ovoga puta svoju vezu sa Joeom Alwynom da izlaže reflektorima i da priča o njihovoj ljubavi. Isto tako Taylor ne dozvoljava da joj novinari postavljaju seksistička pitanja o tome kada je za jednu ženu vreme da se uda i rodi decu!

Taylor definitivno ne planira da otkrije javnosti kada će stati pred oltar sa svojim izabranikom Joeom, čak smatra da takva pitanja nisu primerena i da to što puni 30 godina ne govori da joj je „vreme“ za brak, i to je stavila do znanja nemačkoj radio stanici koja ju je intervjuisala! „Stvarno ne mislim da ovakve stvari pitate i muškarce kada dođu do 30. godine. Tako da neću odgovarati na ovo pitanje sada“ rekla je Tay.

Iako ne želi da priča o braku i deci, Taylor smatra da se neke stvari zaista menjaju kada čovek pređe tridesetu. „Čujem druge kako govore da u tridesetim čovek nije pod stresom i anksiozan kao u dvadesetim. I slažem se sa mišljenjem da u dvadesetim stičemo iskustva, probamo stvari, grešimo, gubimo“ smatra ona. Sudeći po svemu, za Tay nastupa mirniji period!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Poslednji je dan glasanja: Koju zvezdu želiš da Ryan nacrta?

2 thoughts on “Ljuta: Taylor Swift ućutkala novinara koji je pitao da li će se nakon triedesete udati i roditi decu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.