Taramount vam poklanja 3×2 karte za tinejdž horor “KEVA”!

Kod Keve su svi dobrodošli. Ali mnogo sreće pri povratku kući, jer keva ima svoje uslove. U bioskope 13. juna stiže novi tinejdž horor “KEVA” (Ma), a Taramount film vam poklanja 3×2 karte za ovaj film koji će osvojiti tinejdž publiku koja voli horore!

Režija: Tate Taylor
Uloge: Octavia Spencer, Luke Evans, Missi Pyle, Allison Janney, Juliette Lewis, Corey Fogelmanis
Scenario: Scotty Landes
Žanr: Horor, triler
Studio: Universal Pictures

Kod Keve su svi dobrodošli. Ali mnogo sreće pri povratku kući.
Oskarovka Oktavija Spenser tumači lik Su En, žene koja živi mirnim i povučenim životom u malom gradu u Ohaju. Jednoga dana, tinejdžerka Megi, koja se tek doselila u grad, zamoli Su En da kupi alkohol za nju i njene drugove i Su En to doživi kao šansu da stekne nove, mlade prijatelje. Ona nudi tinejdžerima mogućnost da piju alkohol a da posle ne voze do kuće tako što ih poziva u svoj podrum. Ali, postoje određena pravila: jedno uvek mora ostati trezno, nema psovanja, nikad ne ulaziti u kuću i obraćati joj se sa “Keva”! Ali Kevina ljubaznost počinje da prelazi u opsesiju, pa san o dobrom provodu postaje noćna mora ovih tinejdžera. Kevin podrum od najboljeg mesta u gradu postaje najstrašnije mesto na svetu.

Taramount film vam poklanja 3×2 karte za ovaj film, a ukoliko ih želite, javite nam se na Instagramu u komentarima objave koju vidite iznad! Dobitnike ćemo objaviti već večeras, a projekcija filma je u četvrtak, 13. juna, u BEOGRADU u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 18:20h!

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.