Taramount vam poklanja 3×2 karte za film “Dora i izgubljeni Zlatni grad”!

Provodeći većinu života u istraživanju džungle sa svojim roditeljima, ništa nije moglo da pripremi Doru (Izabela Moner) za njenu najopasniju avanturu ikada – srednju školu, a Taramount vam poklanja 3×2 karte za ovu porodičnu avanturu!

Režija: James Bobin
Uloge: Isabela Moner, Eugenio Derbez, Michael Peña, Eva Longoria, Adriana Barraza, Temuera Morrison, Jeff Wahlberg, Nicholas Coombe, Madeleine Madden, Danny Trejo
Scenario: Nicholas Stoller, Matthew Robinson
Žanr: Porodična avantura

Naviknuta na izazove, Dora ubrzo predvodi Čizmicu (svog najboljeg druga, majmuna), Dijega (Džef Valberg), misterioznog stanovnika džungle (Euhenija Derbeza) i grupu tinejdžera, u živopisnu pustolovinu spašavanja njenih roditelja (Eva Longorija, Majkl Penja) tokom koje mora da reši neverovatnu misteriju o izgubljenom zlatnom gradu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Provodeći većinu života u istraživanju džungle sa svojim roditeljima, ništa nije moglo da pripremi Doru (Izabela Moner) za njenu najopasniju avanturu ikada – srednju školu. Naviknuta na izazove, Dora ubrzo predvodi Čizmicu (svog najboljeg druga, majmuna), Dijega (Džef Valberg), misterioznog stanovnika džungle (Euhenija Derbeza) i grupu tinejdžera, u živopisnu pustolovinu spašavanja njenih roditelja (Eva Longorija, Majkl Penja) tokom koje mora da reši neverovatnu misteriju o izgubljenom zlatnom gradu. Taramount film vam poklanja 3×2 karte za ovaj film "Dora i izgubljeni Zlatni grad", projekcija je u utorak, 1. oktobra, u BEOGRADU u bioskopu Cineplexx BIG Beograd u 18:15h! Ukoliko želite karte za ocaj film, u komentarima nam napišite tačan odgovor na nagradno pitanje: Kako se zove izgubljeni Zlatni grad koji Dora traži u filmu DORA I IZGUBLJENI ZLATNI GRAD? A) Palenque B) Machu Picchu C) Parapata

Објава коју дели Famoza (@famoza_net) дана

Taramount film vam poklanja 3×2 karte za ovaj film, a ukoliko ih želite, odgovorite nam na nagradno pitanje na Instagramu u komentarima objave koju vidite iznad! Dobitnike ćemo objaviti do ponedeljka, a projekcija filma je u utorak, 1. oktobra u bioskopu Cineplexx BIG BEOGRAD u 18:15h!

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.