Taman pred rođendan: Shawn Mendes se sa fanovima podsetio slika iz svog detinjstva!

Shawn Mendes probudio je sa fanovima sećanja na lepša i bezbrižnija vremena u životu – prisetio se svog detinjstva!

Shawn će 8. avgusta napuniti čak 20 godina, ali verni fanovi znaju da nađu i njegove mnogo starije fotke i znaju kako da započnu diskusiju! Tako su priče o Shawnovom detinjstvu krenule juče, kada je fan objavio fotku deteta koje jako liči na Shawna, napisavši u opisu: „Ovo NIJE Shawn“, ali ubrzo se i sam pevač oglasio i napisao, „Ali to JESTE Shawn“, dok su fanovi u odgovorima slali još Shawnovih slika iz tog perioda.

Zabava nije prestala tu, pa se njoj pridružio i Shawnov dobar drug, Ansel Elgort! „Nije to Shawn, to sam ja“ našalio se on objavivši mnogo svežiju Shawnovu fotku od one koju je postavio fan. Ono što čini priču još zanimljivijom je i sličnost Ansela i Shawna, pa su se neki u trenutku i zbunili – fanovi Shawna stvarno znaju kako da naprave šou!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #183 - Glasajte za sve pesme koje volite!

One thought on “Taman pred rođendan: Shawn Mendes se sa fanovima podsetio slika iz svog detinjstva!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.