“Tako si ružna”: Selenu Gomez izvređao jedan od najpoznatijih modnih dizajnera sveta!

Dolce & Gabbana je bez sumnje jedan od najvećih modnih brendova na svetu, a Stefano Gabbana kao jedan od osnivača je sad bez ikakvog razloga izvređao Selenu Gomez, koja često i nosi njegove modele!

Instagram profil Catwalk Italia postavio je par fotki Selene u crvenim izdanjima a na opšte zgražavanje, Stefano Gabbana je to prokomentarisao rečima, “È proprio brutta!!!” što možemo prevesti kao, “Tako je ružna!” Selena se hrabro drži i ne odgovara, ali zato fandom kao i slavni prijatelji ne ćute!

“Selena Gomez, ti si jedno od najlepših bića i iznutra i spolja, uvek ću te voleti”, napisala joj je Julia Michaels a zvezda serije Tommy Dorfman se direktno obratio Stefanu rečima, “Umoran si i gotov si. Tvoje konstantno vređanje drugih neće uspeti u 2018. godini. To više nije u redu.” Stefano inače voli da bez razloga vređa ljude, a ranije su žrtve bile Kate Moss i Victoria Beckham. On kao da uživa u svemu, pa je čak objavio seriju majica na kojima piše #BoycottDolceGabbana. Razumemo smisao za ironiju, ali ne i potrebu da nekog vređa iz čista mira.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Čije koncerte u Srbiji i Hrvatskoj biste gledali? Glasajte na našoj anketi!

11 thoughts on ““Tako si ružna”: Selenu Gomez izvređao jedan od najpoznatijih modnih dizajnera sveta!

    1. Liči, ali taj čovek ima naviku da vređa druge ljude bez razloga, tako da verovatno nije.

  1. Napravio je veliku grešku. Bez razloga je dobio puno mržnje. Razumijem da ne vole svi Selenu kao Selenatori, ali on nije imao razloga da je vrijeđa

  2. To samo pokazuje kako se on ponaša u svijetu slave. Kao da samo želi biti u centru pažnje što je i točno, ali ne na dobar način

  3. Miley Cyrus je odbranila Sel,napravite poseban clanak o tome molim vas ❤️❤️❤️

  4. Slažem se sa Juliom Michaels. 😍Nije uopšte uredu da joj to radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.