Tako čudno: Shawn Mendesu u prenosu dugom devet sati objavio izgled naslovnice svog novog albuma!

1

Shawn Mendes je u sredu na svom Twitter profilu obavestio svoj veliki fandom da gledaju video koji je upravo u toku, a na osnovu linka shawnmendesthealbum.com bilo je prilično jasno o čemu se radi!

Ipak, Shawnove metode su prilično čudne, jer odlaskom na sajt mogli smo da utvrdimo da se u videu prikazuje nešto što liči na slikarski studio, a u prenosu koji je trajao osam sati, umetnici su lagano ručno izrađivali ono za šta se ispostavilo da je naslovnica albuma! Sudeći po komentarima ispod videa, ima onih koji su sve to i ispratili!

Oni manje strpljivi mogli su kasnije da odu na Shawnov Instagram, pogledaju neobičnu naslovnicu, saznaju da se album zove “Shawn Mendes” kao i izlazi 25. maja! Isto tako, dobili smo i listu pesama na kojoj se osim poznatih hitova “In My Blood” i “Lost in Japan” nalazi još 12 pesama, među kojima su i dueti sa Juliom Michaels odnosno Khalidom!

‪#ShawnMendesTheAlbum out May 25th! Preorder now x link in bio

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Shawn Mendes

1

2 thoughts on “Tako čudno: Shawn Mendesu u prenosu dugom devet sati objavio izgled naslovnice svog novog albuma!

  1. Jedva čekam taj 25. maj! Sinoć sam legla da spavam i videla sam da je live stream počeo. Ujutru sam ustala,a on je se upravo tada završio. Naslovica izgleda zanimljivo i jedva čekam da čujem duete!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.