Swiftieji znaju: Taylor Swift odbrojava dane do albuma “Lover” slikom koja je uzbudila fandom!

Taylor Swift ima poseban odnos sa svojim Swiftiejima – oni imaju svoje interne fore koje drugi fandomi ne znaju, i te fore se posebno odnose na sve skrivene tragove koje je Tay mesecima ostavljala da bi Swiftieji pogađali detalje o albumu “Lover”! Ista situacija dogodila se na samom početku Tayine “Lover” ere, od trenutka kada je postavila sedam palmi na Instagram, a dva dana nakon toga nastala je slika koja je i danas omiljena fora fandoma!

Naime, Tay je 26. februara objavila sliku sebe iza zamućene ograde sa pet rupa, bez ikakvog objašnjenja, pa su Swiftieji tada bili ubeđeni da Tay odbrojava pet dana do nove muzike – tako je nastala čuvena “pet rupa u ogradi” teorija koja je propala, a Tay je sad iskoristila priliku da pet dana pred izlazak albuma “Lover” upotrebi istu foru! “Sada zaista imamo pet rupa u ogradi” napisala je ona, a reakcije fandoma su urnebesne!

Fandom ovih dana “divlja” i zbog nove pesme “Lover” koju je Tay objavila u petak, a posebna radost dolazi od toga što je Tay jedini autor pesme što je potvrdio i producent Jack Antonoff. “Taylor je napisala svaki delić ove pesme i onda je došla i pustila mi je – to je bio savršen momenat da mi pokaže šta je to sama uradila prethodne noći. Kada jedna pesma tako mnogo govori samo uz klavir, jako je teško osmisliti produkciju za nju” pohvalio je Jack Taylorinu novu pesmu.

Pročitajte još  Genijalno: Šta se dešava kad iz spotova 1D, Jusa, Taylor, Sel, BTS ili Ari izbacimo muziku?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.