Kakva greška! Svi ismevaju Khloe Kardashian zbog nove fotografije!

U već velikom broju situacija bili smo u mogućnosti da vidimo fotografije porodice Kardashian-Jenner obrađene u fotošopu (kao što je bio slučaj sa božićnom slikom krajem 2018. godine) i to sve kako bi doveli svoj izgled do savršenstva, međutim ponekad se desi da ne ispadne sve kao što su zamislili i da se u obradi potkrade greška što se dogodilo i ovog puta sa novim editorijalom Khloe Kardashian!

Khloe je za brend Good American snimila nove fotografije kako bi reklamirala njihove farmerke i ujedno pokazala kako i dalje ima savršeno telo, međutim u tom cilju osobe koje su bile zadužene za obradu fotografija u fotošopu zaboravile su jedan važan detalj koji nije promakao javnosti! Ako pogledate fotografije, videćete Khloe u svetlo roze farmerkama i štiklama kako leži na ispoliranom podu, dok ona izgleda kao da je u top formi, odraz na podu reflektuje malo drugačiju sliku, odnosno da Khloe i nema u potpunosti ravan stomak kao što je prikazano!

“Postoji razlog zašto su naše skraćene farmerke najbolje prodavane, kupite ovaj model za isticaje oblina,” napisali su oni u opisu slike ispod koje se nalazi mnoštvo komentara poput: “Zašto toliko fotošopa” ili “Ako fotošopujete njeno telo, mogli biste i sa odrazom da uradite isto.” Korisnici Instagrama nisu zamerili Khloe samo na fotošopiranom telu, već i na licu za koje ističu da uopšte ne liči na njeno! “Stidi se! Prihvati sebe onako kakva jesi i prekini da foliraš ljude! Fotošop promašaj,” dodao je komentar jedan korisnik. Ovakva greška će se sigurno odraziti na prodaju kompanije i valjda će skrenuti pažnju Kardashianima i Jennerima da vode više računa o obrađenim fotografijama u budućnosti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Khloe Kardashian

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Khloe Kardashian optužena da kopira Arianu Grande!

2 thoughts on “Kakva greška! Svi ismevaju Khloe Kardashian zbog nove fotografije!

  1. Jesu li se ona pomirila sa Tristanom ili kako se vec zove?Ona njega prati na igu ali prije neki dan ga nije pratila!?Isti slucaj i sa Kylie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.