„Svi imamo probleme nekad“: Liam Payne napokon otkriva kako se trenutno slaže sa Cheryl!

Liam Payne odlučio je da ovoga puta bude iskren i da sa svetom podeli kako zapravo stoje stvari kada je u pitanju njegova i Cherylina veza!

Iako su se Liam i Cheryl pojavili zajedno na BRIT Awardsu u februaru, po medijima se i tad pričalo da uopšte nisu izgledali srećno i da problemi među njima zaista postoje – Liam sada otkriva nešto više o tome. „Ono što je najsmešnije jeste da se jedne nedelje venčavamo, a druge rastajemo. Znate, negde između smo i svi ponekad imaju takve probleme. Neću sesti ovde i reći da je sve super, ipak prolazimo kroz razne izazove ali to je nešto što veze moraju da prežive“ otkriva Liam.

Iako se budućnost ovog para teško može predvideti, ono što će im uvek biti zajedničko jeste njihov sin Bear, a oko njega se definitivno slažu da treba da odraste spokojno i bez kamera! „Želim da mu dam šansu da odraste van očiju javnosti umesto da se o njemu piše i da ga svuda fotkaju. Ako mu već sada zadam tako nešto, takva greška bi se teško ispravila“ ističe Liam, koji je, pak, pod lupom javnosti još od svoje četrnaeste godine.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Cheryl se porodila? Liam prekinuo snimanje albuma, odjurio za Britaniju!

One thought on “„Svi imamo probleme nekad“: Liam Payne napokon otkriva kako se trenutno slaže sa Cheryl!

  1. Drago mi je da je Liam iskren sa nama i što će ih uvijek spajati njihov sin! I voljela bih kada bih mogla barem na slici vidjeti kako izgleda samo da vidim, Ali ako oni znaju da je za njega tako najbolje neka bude tako😍😍😘😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.