Svi ih šipuju: Cameron Dallas i Hailey Baldwin se ne odvajaju!

Hailey Baldwin i Cameron Dallas igrom slučaja su imali zajedničko snimanje za modnu dizajnerku Caroline Herrera. Iako se do tad praktično nisu dobro znali, Hailey i Cam izgleda su se dovoljno zbližili da nastave sa viđanjem!

Cam i Hailey za vikend su viđeni na ručku u jednom kafeu u Los Anđelesu a iako to ne znači ništa više od toga da vole da provode vreme zajedno, mnogo je onih koji žarko žele da ih vide kao par! Jedna devojka koja je imala ludu sreću da naleti na njih kaže da su oni pristali na fotkanje i da nije mogla a da ne primeti kako između njih postoji jaka hemija!

Interesantno, ovo je već druga Jusova bivša ljubav oko koje se Cameron mota – prethodno su ga mediji povezivali sa Sofiom Richie za koju je čak rekao da bi mu možda jednog dana mogla biti devojka. Međutim, Sofia je poručila da na Camerona ne gleda na takav način!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Milica nam šalje svoj kviz o Cameronu Dallasu!

3 thoughts on “Svi ih šipuju: Cameron Dallas i Hailey Baldwin se ne odvajaju!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.