Svečano otvoren najmoderniji bioskop u Srbiji, Cineplexx Promenada!

Uz konfete i pravu slavljeničku atmosferu, Cineplexx je sinoć otvorio svoja vrata brojnoj publici i ličnostima iz javnog života kao što su Srđan Žika Todorović, Miodrag Radonjić, Ivana Španović, Yasserstain, Jovana Stojiljković i mnogim drugim. Poseban doživljaj upriličen je na specijalnoj projekciji filma Južni vetar kada je izvučen 500 000. gledalac koji je dobio nesvakidašnju nagradu. Srećnu dobitnicu i njenu pratnju dočekaće Miloš Biković lično na aerdoromu u Moskvi i povesti ih direktno na set, na snimanje filma. U sklopu nagrade je i petodnevni boravak u tada, verovano već, snegom okupanoj Moskvi. Ovo veoma važno veče za kompanije Cineplexx i Art Vistu, koje su udružile snage i otvorile novi bioskop obeležila je i premijerna projekcija filma Južni vetar u MX4D tehnologiji, što ujedno predstavlja i prvi film u istoriji domaće kinematografije napravljen u ovoj superiornoj tehnologiji.

Danas Cineplexx Promenada proslavlja otvaranje bioskopa sa publikom! Novi bioskop poklanja svojim fanovima akciju 1+1 kada će svaki posetilac uz jednu kupljenu kartu za bilo koji film u bilo kom formatu, drugu dobiti na poklon! U prodaji će biti ulaznice za sve aktuelne filmske naslove koje uključuju filmove u standardnoj, 3D tehnologiji kao i u novoj MX4D tehnologiji. Ljubitelji sedme umetnosti imaće priliku da pogledaju najnovija filmska ostvarenja kao što su “Južni vetar”, “Fantastične zveri 2: Grindelvaldovi zločini 3D”, “Boemska rapsodija”, “Ono što nas ne ubije”, “Princeza i zmaj”, “Overlod” i druge.

Tokom vikenda, Cineplexx Promenada napraviće pravi ugođaj za najmlađe i njihove porodice tokom Grinč vikenda i Grinč žurke. U subotu, 17. novembra od 16 do 18 časova povodom ekskluzivne premijere dugoočekivanog animiranog filma “Grinč”, najmlađi će imati priliku da se zabave na svojevrsnoj Grinč žurci u novootvorenom bioskopu Cineplexx Promenada u Novom Sadu. U susret praznicima posetioci bioskopa će, zajedno sa YouTube zvezdom Yasserstainom, kititi jelku koju je Grinč poslao direktno iz Holivuda, mališani će moći da se posluže ukusnim medenjacima, da se maskiraju u Grinča uz animatore koji će raditi popularni “facepaint”, kao i da se oprobaju u zanimljivim takmičenjima koje će sprovesti animatori.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Svečano otvoren najmoderniji bioskop u Srbiji, Cineplexx Promenada!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.