Sve zbog jednog videa: Fanovi misle da je Kendall Jenner ponovo sa Harryjem Stylesom!

Da li je moguće da se Harry Styles nakon toliko vremena vratio manekenki Kendall Jenner? Neki fanovi su skeptični da bi to moglo ikad da se desi, ali isto tako mnogi su ubeđeni da se nešto među njima opet dešava, sve zbog videa koji je objavila Kendallina sestra Kylie, a u kom se pominje jedan vrlo neobičan momenat!

Kylie Jenner je, naime, po prvi put snimila video “A Day In The Life” u kom prikazuje svoj tipičan dan i šta sve radi tokom jednog dana, a prizor koji je svima najviše upao u oči je onaj kada joj se priključuje sestra Kendall! Kendall u Kylieinoj kancelariji ima video poziv sa nekim, a kada okrene telefon ka Kylie, Kylie mu se obratila sa: “Ćao, Harry!”

Ko je Harry s kojim je Kendall pričala? Ona i Harry Styles raskinuli su još 2016. godine, ali njih dvoje su se sreli i na Met Gali ove godine, tako da nije nemoguće da njih dvoje ponovo pričaju. Ipak, “Harry” vrlo lako može biti i Harry Hudson, blizak prijatelj Kourtney Kardashian.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Neviđeno: Kylie Jenner unajmila privatan avion sa "Kylie Skin" motivima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.