Sve što niste primetili: Pogledajte koje tragove je Taylor Swift ostavila u spotu za „Delicate“!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
Views:
313

Swiftieji su pravi detektivi kada njihova ljubimica objavi novi spot – najbolji među njima već su uočili brdo skrivenih značenja!

Prva stvar koja se iole može uočiti je stub na kom je napisano „Track 5“ a „Delicate“ je upravo peta pesma na albumu! Fanovi znaju da je broj pet u Taylorinoj diskografiji još nešto važno – to je uglavnom najtužnija numera albuma, ili najdirljivija, iako Taylor tvrdi da to zaista ne radi namerno, famozni „Track 5“ bila je i njena najemotivnija pesma ikada snimljena, „All Too Well.“

„Tema je jako važna i poruka iza nje još važnija“, poručuje Joseph Kahn koji već dugo sarađuje sa Taylor – njih dvoje zajedno uspevaju da ovakve tragove savršeno uklope u sam video, pa čak i da pokažu svetu da je Joe Alwyn još uvek onaj pravi, toliko da je to jedva vidljivo – oštro oko ipak će primetiti da je na jednom zidu napisano „Joe’s Deli“!

Najveći povratak na stara vremena u ovom videu ubedljivo je povratak na eru „Fearless“ jer Tay pleše na kiši u prelepoj haljini kao što je pevala u toj pesmi davne 2008. godine. Da sve bude još čudnije, devojka obučena kao „Fearless“ Taylor Swift u spotu za „Look What You Made Me Do“ je baš peta po redu, kao i pesma „Delicate“! Da li je moguće da je sve ovo smišljeno sa namerom?

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

4 thoughts on “Sve što niste primetili: Pogledajte koje tragove je Taylor Swift ostavila u spotu za „Delicate“!

  1. Ima jos mnogo detalja.Npr Tay svojim pokretima speluje Joe,i mozemo videti da pise reputation ili Echoes of your footsteps,i opet nosi prsten u obliku zmije😊Kraljica💕💕🌍

  2. veoma zanimljivo , mislim da Tay svima zeli da poruci da niko vise nista ne moze nista da joj namece 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.