Sve mu je bolje: Justin Bieber preokupiran venčanjem!

Justin Bieber nakon priznanja da se godinama drogirao do tačke kad je bio blizu da umre, nastavlja da živi prilično mirno, a kako izvori govore za ET, mladi muzičar skroz je preokupiran pripremama za venčanje sa Hailey Baldwin koje je planirano za ovaj mesec u američkoj državi Južna Karolina.

Naravno, kako su njih dvoje zvanično u braku već godinu dana, ovaj čin ne znači apsolutno ništa, već je više prilika da njih dvoje učvrste svoju vezu nakon večitih pisanja tabloida da je ona na klimavim nogama. Kako mediji navode, ideja je da ceremonija bude što tajnija i da okuplja samo porodice.

“Venčanje će im biti kao iz bajke, sa mnogo cveća, posebnim osvetljenjem i opštom zabavom”, priča jedan insajder. “Justin je prošao kroz mnogo toga u prošlosti i raduje se tome što će proslaviti ovaj poseban dan sa svima. On srećan dočekuje svoje venčanje i želi svima da pokaže koliko se Hailey i on vole.”

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Biebsove najlepše reči fandomu na koncertu: Vi me činite srećnim, ja sam ništa bez vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.