Sve je kao nekad: “13” je ponovo na ruci Taylor Swift! (video)

Znamo da je 13 srećan broj Taylor Swift za koji je vezana od ranih dana svoje karijere, a kako ona ne voli tetovaže, samo ga povremeno crta na svojoj ruci. Nažalost, ta tradicija je prethodnih godina bila skoro zaboravljena, ali sad se vratila na velika vrata!

Koji je povod? Pa, radi se o tome da je Taylor to učinila u čast 13. po redu šoua na svojoj turneji! U videu koji je objavila na svom Instagramu, vidimo njenu mamdu Andreu kako pažljivo crta brojeve. “Umetnik je na delu. Moja mama je uvek bila ta koja je crtala moj 13. Mislim da to nije uradila još od sredine 2009. godine. S obzirom na pauzu, ti si još uvek jako dobra u tome!”, priča Tay.

Nažalost, čitava ova turneja je vrlo uvredljiva za Swiftieje u kontinentalnoj Evropi, jer Taylor nije planirala nijedan jedini nastup čak ni u zemljama kao što su Nemačka, Španija, Italija ili Holandija, Nažalost, šest nastupa u Engleskoj i Irskoj su sve što smo dobili.

13th show so I had to bring it back 1️⃣3️⃣🍀

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ekstremne mere: Taylor ne dozovoljava ni plesačima na snimanju da čuju njenu neobjavljenu muziku!

3 thoughts on “Sve je kao nekad: “13” je ponovo na ruci Taylor Swift! (video)

  1. Jesam li jedina koja cuje u pozadini Oliviu ili Meredith kako mjauce?😂😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.