Sve jače glasine da se 1D vraća ove godine!

Liam Payne nedavno je govorio o tome da ima ideju kad bi One Direction trebalo da se vrati, a iako on smatra da se to neće desiti ove godine, pojedini mediji prenose navode da su dobre šanse da se to desi! Kao svoj dokaz, oni navode činjenicu da su kladionice odjednom drastično smanjile dobitak ukoliko se kladite da se 1D vraćaju u 2020. godini!

Kako piše Mirror, kladionice na jedan uplaćen evro da će se momci vratiti u 2020, isplaćuju samo dva, a na šest uloženih evra, dobićete samo 10 ukoliko oni najave novi album. Kako se navodi, kladionice nikad ne objavljuju bezvezne kvote jer bi ih to koštalo mnogo novca, a predstavnik jedne od od njih kaže, “Jedan ili dva člana One Directiona najavila su da je okupljanje moguće u bliskoj budućnosti. Nažalost po fanove, ponuda u kladionicama kaže da će se okupljanje desiti bez Zayna Malika.” Isti čovek navodi i kako ove prognoze treba shvatiti veoma ozbiljno.

“Gde ima dima, ima i vatre kad je reč o kladionacama. Sadašnje šanse koje im se daju sugerišu da će se grupa okupiti tokom 2020. godine, pa su ovo sjajne vesti za fandom. Ipak, ne nadajte se povratku Zayna, jer sve sugeriše da će se okupiti četiri a ne svih pet članova. Iako treba verovati da kladionice imaju neke insajderske informacije, nama nije lako da uvidimo kako to okupljanje da se desi. Sva četiri člana grupe objavili su ili će objaviti svoje albume u roku od par meseci, i svi će ići na turneje. U najboljem slučaju, moglo bi se desiti da oni možda krajem godine otkriju konkretne planove, jer navodno već pregovaraju i pokušavaju da nađu odgovarajući datum. I dalje se čini da će najveći problem praviti Harry Styles, naročito je jer objavio izuzetno uspešan solo album i jedini od svih momaka ima pristojne uspehe posle 1D.

Pročitajte još  Devojka pokrenula tužbu protiv Louisa: Ja nisam ništa loše uradila, Eleanor laže!

Autor: Famoza.net 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Sve jače glasine da se 1D vraća ove godine!

  1. Zayn mi je omiljeni,ali sta je tu je. Daj Boze da se vrateeee!!! <3 <3 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.