“Svako ko hoće može da priča sa mnom”: Selena Gomez upala u školu, prekinula nastavu!

Neki dani u školi su takvi da vas samo čudo možete spasiti dosade ili nekog odgovaranja a to čudo ove nedelje desilo se učenicima jedne srednje škole u Los Anđelesu koju je Selena Gomez odlučila da poseti!

Sel Go bila je dovoljno moćna da prekine nastavu tog dana i učenike prigrabi za sebe pretvorivši se i sama u nastavnicu! Ona je održala čas vezan za samopouzdanje i tome koliko je važno da ispunjavamo svoje snove, a učenicima je podelila majice sa logoom “Step Up” fondacije koja se bavi upravo time.

Ipak, Selenita je rekla da želi opuštenu atmosferu i da je svako slobodan da joj priđe i priča sa njom mada je kroz smeh istakla da verovatno već sve znaju o njoj! Sel je prilazila svima, sedela sa učenicima i slala poruku da je najvažnije da prvo volimo sebe da bismo mogli da volimo i druge. “Ovo je bio dan koji neću zaboraviti”, kaže ona. “Meni je jako važno da osnažimo mlade žene, naročito u zajednicama gde im nije pruženo mnogo toga”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

Pročitajte još  Selena i Justin: Zagrljaj na dodeli Grammy nagrada!

Danas 25. marta na famoza.net možete osvojiti jedan “1989” CD Taylor Swift. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Taylor između 12 i 19h! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net a u subject stavite “1989 CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO, dobija kalendar! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! Ovu nagradu možemo da šaljemo u sve zemlje bivše Jugoslavije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on ““Svako ko hoće može da priča sa mnom”: Selena Gomez upala u školu, prekinula nastavu!

  1. Molim fanove svih zvezda da uslisaju moju molbu a ona je buduci da Tini na svojoj prvoj turneji nije dosla u region mozda Mechi ili Jorge hoce.Primjer Mechi ce mozda imati uskoro svij album cd turneju jer jeobjavljivala nesto na svom instagramu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.